9.3.2019 – 13.3.2020

Pondělí
0,25l Frankfurtská 28,-
150g Kuřecí řízek s bramborovou kaší 119,-
Úterý
0,25l Kuřecí vývar s masem 28,-
150g Noky s vepřovou panenkou a houbami sypané parmezánem 119,-
Středa
0,25l Žampionový krém 28,-
150g Vídeňská roštěná s rýží 119,-
Čtvrtek
0,25l Hovězí vývar s masem a nudlemi 28,-
150g Kuřecí směs s hranolkami 119,-
Pátek
0,25l Tomatová 28,-
150g Hamburská pečeně s houskovým knedlíkem 119,-
NABÍDKA KUCHAŘE
200g Vepřové medailonky s houbovým ragů a hranolkami 169,-
300g Zapečená cuketa s rajčaty, bazalkou a jarním salátkem s ořechy 149,-

Přijímáme stravenky Ticket restaurant, Gastro pass, Cheque Dejeuner

Přejeme dobrou chuť