12.10.2020 – 16.10.2020

Pondělí
 0,25l Bramboračka  30,-
 150g Kuřecí steak , hranolky, tatarka  125,-
Úterý
0,25l Kuřecí vývar s kapáním 28,-
150g Vepřový savoy s bramborovým salátem 128,-
Středa
0,25l Hráškový krém 32,-
150g Uzená krkovice, variace knedlíků, zelí 125,-
Čtvrtek
0,25l Francouzská cibulačka 28,-
150g Španělský ptáček s rýží 129,-
Pátek
0,25l Thajská ze žeber 32,-
150g Francouzské zapečené brambory, kyselá okurka 119,-
 SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE
 200g  Štikozubec s kuskusem a grilovanou zeleninou  156,-
 200g  Medailonky z vepřové panenky ve slaninovém kabátku a gratinovaný brambor  165,-
 200g  Strozzapreti s kuřecím masem, cherry rajčátka s pestem a parmazánem  149,-

Přijímáme stravenky Ticket restaurant, Gastro pass, Cheque Dejeuner

Přejeme dobrou chuť