2.12. – 6.12.2019

Pondělí
0,25l Pórková 28,-
150g Gnocchi s kuřecím masem a houbovou omáčkou 119,-
Úterý
0,25l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 28,-
150g Hovězí na houbách s rýží 119,-
Středa
 0,25l Hráškový krém  28,-
 150g Játra na roštu s hranolky a tatarkou  119,-
Čtvrtek
0,25l Žampionový krém 28,-
150g Vepřový špíz se šťouchaným bramborem 119,-
Pátek
0,25l Česnečka s krutony 28,-
150g Kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem 119,-
NABÍDKA KUCHAŘE
200g Filet z candáta na bramborovo-pórkovém ragů 249,-
300g Rizoto s kuřecím mase a kari 169,-

Přijímáme stravenky Ticket restaurant, Gastro pass, Cheque Dejeuner

Přejeme dobrou chuť